www.Drogeriq.com Смеси здраве и удоволствие!

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Евелин 29

 Евелин 29 е Българска фирма  и повече от 20 години динамично развива производството на фитотерапевтични средства. Предлага огромно разнообразие от собствени билкови чайове и хранителни добавки под формата на таблетки, капсули, саше форми, както и соли за вана.
 
От 2015 година под марката “ESSENTISIMO” предлага модерна серия хранителни добавки, която печели доверието на потребителите с ненадминато качество.

Есентисимо серията е уникална за Българският пазар

6
продукти

911

Tvins Tek (Твинс Тек) е руска фармацевтична компания, която предлага висококачествени лекарствени продукти. Фокус в портфолиото й са продуктите за здравето на опорно-двигателната система.

11
продукти

Abc Pharma

''АBC ФАРМА ХЕЛТ'' е създадена през 2016 година .
Основна цел на компанията и наша мисия е дистрибуцията и предлагането на Българския пазар само на стриктно подбрани продукти с гарантирани произход, качество, състав и действие.
''ABC PHARMA HEALT'' е единствен и официален дистрибутор на Испанската фармацевтична лаборатория ''МАYLA PHARMA'', която е ситуирана в Барселона и е лидер на Испанския пазар.
Всички продукти притежават сертификати (GMP) за Добри производствени практики по международни стандарти за качество.
От 2021 г. ABC PHARMA HEALT е в партньорство с ERBOZETA S.P.A. САН МАРИНО за развитие и селекция на нови висококачествени продукти.
Всички процеси от избор на най- висококачествени суровини до производство и опаковане на краен продукт са под контрола на Американската служба за храните и лекарствата (FDA).

2
продукти

Aboca

Aboca е фармацевтична компания с уникална интегрирана система, включваща всички етапи от производството на продуктите – от отглеждането до фотохимичните и биологичните изследвания. Абока е лидер в терапевтичните иновации на базата на естествени молекулни комплекси. Продуктите на компанията са иновативни, ефективни и безопасни.

25
продукти

AboPharma

ABO Pharma GmbH е немска фармацевтична компания, основана през 1996 г. Оттогава насам АБО Фарма успешно разработва, произвежда и дистрибутира висококачествени и ефективни медицински продукти, подпомагащи човешкото здраве.

94
продукти

Aflofarm

Афлофарм е динамично развиваща се полска фармацевтична компания, оперираща повече от 20 години. Aflofarm представя комплексни и иновативни продукти, базирани на научни изследвания и преди всички на директен контакт с хора, стремейки се да реагира незабавно на нуждите на потребителите.

20
продукти

Alpecin

"Dr. Wolff" е четвърто поколение фамилна компания от Билефелд, Германия. Има две подразделения, които функционират като автономни дружества: „Dr. Kurt Wolff” („Д-р Кърт Волф” - занимава се с производство на козметика) и „Dr. August Wolff” („Аугуст Уолф” – заета със създаване на медицински продукти). Нейни много известни марки са "Alpecin", "Alcina", "Plantur", "Karex", "Biorepair", "Linola" и "Vagisan".

В първата компания се разработват средства за грижа и стилизиране на косата, бои, подхранваща и декоративна козметика и продукти за дентална грижа. Марките „Alcina”, „Alpecin”, „Biorepair”, „Karex” и „Plantur” са нейни „деца”. Dr. August Wolff създава дерматологични и гинекологични лекарствени продукти, както и медицински и козметични средства под марките „Vagisan” и „Linola”.

 

4
продукти

AMIX Nutrition

AMIX Nutrition ™ е марка спортни хранителни добавки на английската компания Large Life Nutritionals

115
продукти

Angelini

Мисията на Angelini е да бъде близо до хората, задоволявайки ежедневните им нужди с ефективни, надеждни и висококачествени продукти, които са широко разпространени и достъпни. Фирмата предлага лекарствени продукти по лекарско предписание, лекарствени продукти без лекарско предписание, медицински изделия, хранителни добавки и козметика. За осъществяване на дейността си компанията притежава необходимите лицензи, а така също и ексклузивитет за стоките си на българския пазар. 

28
продукти

Aro Life

АроЛайф е млада българска компания за разработване и маркетиране на хранителни добавки. Ценностите на AroLife са иновативност, ефективност и позитивизъм. В партньорство с водещи сертифицирани производители компанията не крие амбицията си да помогне на хората да бъдат здрави и смело да следват мечтите си.

11
продукти

Artesania Agricola

Artesania Agricola – натурални продукти от Испания

 

Artesania Agricola е испанска компания с дългогодишен опит в производството на висок клас диетични добавки:

Брандът разработва и собствена гама специализирана натурална козметика за красотата на кожата и косата.

Artesania Agricola съществува от 1975 г. и днес вече заема една от челните позиции сред лидерите в индустрията.

Всички продукти на Artesania Agricola се произвеждат в Испания. В състава им се влагат само суровини с превъзходно качество, като всеки етап от производствения процес е прецизно контролиран, за да се гарантират безопасността и ефикасността им.

14
продукти

Azimuth

Много широко спектърно е приложението на черноморската (медицинска) луга тъй като тя притежава редица качества:

- силно противовъзпалително и антисептично действие;
- действа тонизиращо и релаксиращо на целия организъм;
- премахва умората и тежестта в крайниците;
- подхранва, подмладява кожата и забавя нейното стареене;
- минерализира организма и стимулира естествените защитни реакции на имунната система;
- намалява отока на венците, нормализира киселинно-алкалния баланс в устната кухина, спомага за поддържането на нормалната микрофлора в устата, заздравява зъбния емайл и значително намалява вероятността от поява на кариес.

29
продукти

Bausch+Lomb

Bausch+Lomb е канадска компания, специализирана в производството на продукти за здравето на очите. 

Бауш+Ломб е един от най-големите доставчици на контактни лещи, продукти за грижа за лещи, фармацевтични продукти и други продукти за очна хирургия в света.

3
продукти

Bayer

Bayer (Байер) е международна компания с опит в областта на здравеопазването, земеделието и високотехнологичните полимерни материали. Bayer е водещ иноватор във фармацевтичната сфера и медицинските продукти в световен мащаб - предоставяйки на хората качествени, ефикасни и безопасни продукти. Като иновативна компания, Байер задава тенденциите в области с интензивна научноизследователска дейност. Продуктите и услугите на Байер имат за цел да носят полза на хората и да подобрят качеството им на живот, дарявайки ги със здраве - днес и за в бъдеще.

22
продукти

Berlin Chemie

Berlin-Chemie (Берлин-Хеми) представлява дъщерна компания на MENARINI Group. MENARINI group е сред дългогодишните лидери на италианския фармацевтичен пазар.

26
продукти

BestaMed

БестаМед (BestaMed) е компания, чиято основна цел е да подпомага дейността на фирмите на българския и на европейския фармацевтичен пазар чрез своите решения и услуги. Сред тях са внос и предистрибуция на лекарствени продукти и медицински изделия, дистрибуция на лекарства, медицински изделия и хранителни добавки в България и др.

3
продукти

Bioderma

Bioderma е специализира в развитието на дерматологична медицинска козметика, поставяйки биологията в полза на дерматологията.

7
продукти

BioGaia

BioGaiа е новаторска фармацевтична компания, заемаща лидерска позиция в производството на пробиотици в световен план. За Биогайа работят над 124 опитни специалисти, разпределени в офиси в Швеция, САЩ и Япония.

5
продукти

Bioherba

Биохерба е българска компания, която предлага продукти, създадени на билкова основа, на родния и европейския пазар над 10 години. Мисията на марката е да прави клиентите си по-здрави и щастливи, предлагайки здравословни продукти с високо качество, гарантирано от партньорството с най-добрите световни фирми за производство и доставка на суровини. Bioherba притежава био сертификати за билките, с които се създават формулите на компанията, както и всички необходими европейски лицензи за производство и търговия.

4
продукти

Bionat Pharma

Kinezikaе словенска компания, произвеждаща висококачествени, безопасни и надеждни козметични продукти и хранителни добавки. Кинезика е семейна и международно ориентирана компания с поглед към иновациите.

Производител: Kinezika d.o.o., Словения

1
продукти

BioShield

BioShield -  гарантира, че техните продукти постоянно отговарят или надхвърлят очакванията на клиентите, както и че отговарят на високите регулаторни стандарти и изисквания в Европейския Съюз.

28
продукти

BioTech USA

BioTech USA предлага нa cвoитe ĸлиeнти гoтoви peшeния зa пocтигaнe нa oптимaлни peзyлтaти. 

85
продукти

Biotrade

Biotrade (Биотрейд) е специализирана марка продукти за грижа за кожата, посветени на мисията да развиват високачествени решения за специфични дерматологични проблеми. Марка, която вярва в естествената красота и черпи сили от най-новите технологии и научни открития. Биотрейд създава продукти, не просто предназначени за специфичен дерматологиен проблем, а специално създадени, за да решат този проблем. Ефективни, толерантни към кожата и напълно безопасни, основните продуктови линии предлагат пълен спектър грижа за кожата, насочени към различни дерматологични проблеми: акне, хиперпигментации (тъмни петна), хиперхидроза (прекомерно изпотяване), себореен дерматит, атопична кожа, алопеция (косопад). Предписвани от дерматолозите, препоръчвани от специалисти и харесвани от клиентите, продуктите с марка Биотрейд се предлагат в аптеки и козметични магазини на три континента вече повече от четвърт век.

Производител: Biotrade Bulgaria Ltd., 24 Vartopo str., Sofia 1797, Bulgaria. Made in EU, www.biotrade.bg 

44
продукти

Biovera

Biovera е канадска компания, която предоставя пълноценни изцяло натурални продукти за грижа за кожата и косата от 2000 г. насам. Специалистите от Биовера се стремят да осигурим най-добрите органични продукти на своите потребители. Те вярват, че не е необходимо да използват синтетични съставки и химикали за формулите на качествени шампоани, овлажнители и почистващи препарати. Техните продукти се основават на древни рецепти с изцяло натурални съставки от целия свят.

0
продукти

Bochko

Популярната марка "Бочко" е създадена в Шумен, където и до днес се намира козметичната компания "Лавена". Началото е поставено през  1962 г., когато "Лавена" започва дейността си с производство на етерични масла.  В наши дни компанията е един от най-големите козметични производители в страната ни.

Категориите, в които се развиват продуктите са „Грижа за бебето”, „Грижа за детето”, „С Бочко на открито” и „В помощ на мама”.

„Бочко” превръща в кауза грижата за най-малките.

41
продукти

Boiron

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Специалитетите на Boiron са фиксирани комбинации, обикновено от две и повече хомеопатични лекарства, които имат определени терапевтични показания и дозировка, указани в листовката за пациента.

32
продукти

Borola

Борола е фирма, произвеждаща богата гама от хранителни добавки.

Историята й започва през 1996 г., когато двама лекари с предприемчив дух се заемат със задачата да я превърнат в една от водещите компании в сферата на здравеопазването. Стремежът на Borola е свързан с непрекъснато развитие и търсене на новости.

Използват се последните научни изследвания и разработки, за да се подобрят и развият произвежданите продукти.

1
продукти

Botanic

Botanic е серия от хранителни добавки, създадена с много грижа и внимание. За всеки продукт избираме най-добрите съставки.

16
продукти
0
продукти

Business House

Фирма БИЗНЕС КЪЩА е с над 25 годишна история в областа на търговията със здравословни,диетични и диабетични хранителни продукти.Ние сме една от първите български фирми занимаващи се и опитващи да наложим на пазара чисти здравословни храни, защото вярваме че това е основата на здравото тяло и здравия дух.През този период фирмата успя да наложи на пазара висококачествени,максимално чисти храни и добавки,полезни за здравето на човека.

1
продукти

CapeyPharma

 CapeyPharma е компания за разпространение в Българие на медицински изделия и хранителни добавки, които се използват в педиатрия, ларингология и дерматология. Тя предлага иновативни продукти,  достъпни и отговарящи на нуждите на своите клиенти.

3
продукти

Cefak

Cefak e немска фармацевтична компания. Цефак е специализирана в производството на хранителни добавки и хомеопатични продукти.

1
продукти

Chemax Pharma

Химакс Фарма ЕООД (Chemax Pharma) е българска фармацевтична фирма – производител, която е иновативна, съвременна и динамична, основана през 1993 година в град София. Членовете на мениджърския екип имат академична подготовка и дълъг опит във фармацията и химичния инженеринг, в проучването, развитието и клиничното тестване на лекарствените продукти и дълбоко разбиране за нуждите на хората от качествени медикаменти и здравни услуги. Фирмата разполага със собствени производствени мощности (сгради и оборудване), притежава необходимия производствен капацитет, както и гъвкава организация на работен процес, което гарантира 100% реализацията на доставките в договорените срокове и количества. Продуктите на “Химакс Фарма” са в съответствие с изискванията на стандартите на добрата производствена практика (GMP), така че получавате необходимите за Вас лекарства и хранителни добавки с безкомпромисно качество. Екипът от професионалисти на фирмата осигурява нужните на хората качествени, ефикасни, безопасни и достъпни медикаменти, и здравни услуги.

84
продукти

Cintamani

Cintamani (Синтамани) е полска фармацевтична компания, специализирана в производството на натурални хранителни добавки, както и продукти за устна хигиена.

1
продукти
12
продукти

Corega

Glaxosmithkline Consumer Healthcare е англо-американска компания, която е лидер в научноизследователската и фармацевтичната дейност компания. Освен това реализира производство в повече от 100 държава и е сред най-големите във фармацевтичната индустрия. Основната дейност на Glaxosmithkline Consumer Healthcare е съсредоточена в борбата с три заболявания, които са обявени за проблемни и са “приоритетни” за Световната здравна организация. Това са ХИВ/СПИН, туберкулоза и малария. Компанията реализира развойна дейност и разработва различни антивирусни и антибактериални средства, лекарства за онкологични заболявания и други. Също така произвежда водещи продукти в много терапевтични области.

Производител: Glaxosmithkline Consumer Healthcare, Великобритания.

9
продукти

DANHSON

DANHSON е фармацевтично ориентиран български холдинг, създаден през 2015 г. от професионалисти с дългогодишен опит в областта. Дансон произвежда и дистрибутира фармацевтични продукти, хранителни добавки и козметика.

68
продукти
37
продукти

Dentinox

Dentinox® е немска компания, която се фокусира върху производството на щадящи лекарства. Препаратите се характеризират с естествени съставки, без изкуствени добавки, когато е възможно, и надеждни ефекти. Компанията все повече се специализира в областта на денталната медицина и детска стоматология. В това отношение гамата включва продукти за грижа за зъбите за бебета и деца, които им позволяват да имат добър и здравословен старт в живота.

3
продукти

DHU

Немският хомеопатичен съюз (DHU) е най-големият производител на хомеопатични лекарства в Германия и в Европа, в световен мащаб е сред първите три хомеопатични компании. В Немския хомеопатичен съюз вече над 100 години се произвеждат оригиналните Шуслерови соли, а през 1912 година започва производството и на лосиони с Шуслерови соли.

56
продукти

Diet Food

Зa кoмпaниятa Dіеt Fооd

Фиpмaтa Dіеt Fооd e нa пaзapa oт близo 25 гoдини.

Πъpвoнaчaлнo тя ce зaнимaвa c внoc и изнoc нa плoдoвe и зeлeнчyци, нo пpeз 2013 г. peшaвa дa paзшиpи acopтимeнa нa пpeдлaгaнe.

Зaпoчвaт дa внacят и пpoдaвaт здpaвocлoвнa пacтa пoд coбcтвeнa мapĸa. Гoдинa пo-ĸъcнo пpeз 2014 paзшиpявaт cвoя acopтимeнт oт биoлoгични xpaни и apгaнoвo мacлo.

Πpeдлaгaт гoлямo paзнooбpaзиe oт здpaвocлoвни биo xpaни.

33
продукти

DMG

DMG Italia е частна, независима компания, разработваща иновативни медицински изделия. На фокус сред произвежданите от Ди Ем Джи Италия продукти са сферите: гастроентерология, педиатрия, офталмология, ортопедия, стоматология.

16
продукти
1
продукти

Dompe

Dompe (Домпе) е сред водещите италиански фармацевтични компании, ангажирана в секторите лекарства, хранителни добавки, медицински изделия.

1
продукти

Doppel Herz

Doppelherz® е една от най-популярните марки за хранителни добавки в Германия. На българския пазар, брандът Допелхерц  включва над 40 продукта - в ДЕПО и двуфазни ДЕПО таблетки, които гарантират пълно усвояване на полезните съставки в тях, хидролизирани колагенови форми в индивидуални опаковки, микропелетни форми за бързо действие и удобен прием навсякъде, капсули и други лекарствени форми.

Queisser Pharma е немска фармацевтична компания, работеща за поддържане здравето, здравословния начин на живот и доброто физическо състояние на

Производител: QUEISSER PHARMA, Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

51
продукти

DOYCH

Дойч ЕООД, България (DOYCH Ltd) е българска компания, специализирана в производството на натурални хранителни добавки, храни за специални медицински цели и козметични средства. Компанията е със седалище в гр. Пловдив.

1
продукти

Dr. Niedermaier Pharma

Dr. Niedermaier Pharma е немска фармацевтична компания, основана през 1939 г. като фармацевтична фабрика от д-р Ханс Нидермайер. Д-р Найдермайар Фарма е специализирана в производството на хранителни добавки за здраве и красота.

1
продукти

Dr.Theiss

NaturProdukt е българо-немска компания, основана през 1993 г. в грaд София. От тогава, вече повече от 25 години, Натурпродукт разширява каталога си, който към момента съдържа над 160 продукта - хранителни добавки, медицински изделия, дермокозметика и лекарствени продукти на натурална основа - клинично и дерматологично тествани и с доказани резултати. 

8
продукти

Ecopharm

Ecopharm е водеща фармацевтична компания в България. Основните дейности на дружеството са: внос, търговия на едро и дистрибуция на лекарствени продукти, медицински изделия, хранителни добавки и козметични продукти; производство на лекарствени продукти. Прилагането на високи етични стандарти, непрекъснатото подобряване на ефективността на процесите и стриктното спазване на националното и европейското законодателство са водещи корпоративни принципи и елементи от обществената отговорност на Екофарм.

 

https://www.ecopharm.bg/

40
продукти

Elea

Elea e бранд, който се развива на българския пазар от 1995 г., а портфолиото от собствени козметични марки се разраства непрестанно. Още преди старта на производствената дейност, всеки продукт се тества дерматологично и клинично в Университетска болница “Св. Георги” в град Пловдив. Експерти разработват различни козметични формули, грижещи се за дамската красота и здравето на кожата, косата и тялото. Развитието на марката не се свежда само до територията на България, продуктите се продават в повече от 40 страни. С помощта на международно сътрудничество, много от козметичните формули се реализират редом с известни лаборатории и специалисти, работещи в тях. Някои от тях са: “Sederma”, “Mane” и “Jean Niel” във Франция, “Pentapharm” - Швейцария, “Cognis” и “Symrise” в Германия.

4
продукти

Elmex

Еlmex e марка от висококачествени продукти за орална хигиена на швейцарската GABA Holding AG. Компанията е производител и специалист в изследванията, разработването и предлагането на пазара на иновативни и високоефективни продукти в областта на грижата за устната кухина. От 2014 г. е част от голямото семейство на Colgate-Palmolive.

2
продукти

Engelhard Arzneimittel

Engelhard Arzneimittel е фармацевтична компания основана през 1870 г., която към днешна дата е една от водещите в ОТС сектора. Енгелхард Арцнаймител изследва, разработва и произвежда фармацевтични продукти за респираторни и кожни заболявания, нарушения на дефицита на внимание и проблеми с храносмилането. 

12
продукти

Epsilon Health

Epsilon Health е гръцка фармацевтична компания, водеща своето начало от 2000 г., когато става представител в Гърция на италианската козметична компания Istituto Ganassini. Днес Епсилон Хелт е специализирана в производството и дистрибуцията на медицински изделия и хранителни добавки за дерматологични, гинекологични и стомашно-чревни нужди и е специализирана в областта на генеричните лекарства.

https://epsilonhealthcare.com.au/

6
продукти

Erbagil

Erbagil (Ербагил) е италианска компания, която проектира, произвежда и предлага на пазара медицински изделия, козметика, селскостопански продукти и напитки с органични суровини със 100% гарантирано качество. 

8
продукти
28
продукти

EVERBUILD

EVERBUILD е американска компания-производител на хранителни и спортни добавки, която е на пазара сравнително от скоро, но бързо набира популярност сред феновете на фитнеса и професионалните спортисти

32
продукти

Evromed

Evromed (Евромед) е българска компания, специализирана в производството на медицински изделия и лекарствени продукти.

1
продукти

Ewopharma AG

Ewopharma AG е швейцарска компания, която води началото си от 1959 г., наследявайки фармацевтичната компания Leclerc & Co. Продуктите на Евофарма навлизат в България през 80-те години на миналия век. Сред тях са множество лекарствени средства и медицинска козметика.

2
продукти
1
продукти

Farmak

Farmak е украинска фармацевтична компания, оперираща от 2010 г. Продуктите на Фармак се предлагат в над 30 държави в цял свят.

1
продукти

FATEX ANATOMIC

FATEX ANATOMIC е лидер на пазара за производство на работно сабо. Използват най-висок клас материали за изработката на обувки и специално за работното сабо. Серията им от дамско сабо е изклюяително нежна и надеждна, като осигурява комфорт на хората който ги използват.

1
продукти

Flora Farma

Flora Farma е създадена през 2015 година, като компанията инвестира в собствена дестилерия, като става една от най-големите дестилерии в Европа за добив на висококачествени биологични етерични масла и хидролизи ( флорални води ) . Флора фарма разполага със собствена база със сушилни за билки и производство на чай. Флора фарма гарантира, че всички билки отглеждани от тях са биологично сертифицирани. Всичко се отглежда природо съобразно и не съдържа консерванти, ГМО и синтетични добавки.

42
продукти

Fortex

Фортекс Нутрасютикалс е в списъка на водещите компании, произвеждащи хранителни добавки и здравна козметика в България. Тя е изцяло българска фирма, фокусирана върху здравето на хората. Fortex Nutracuticals фокусира дейността си върху природните вещества и тяхната биологически максимална съвместимост с човешкия организъм. Подходът, който се използва за създаването на всеки продукт е новаторски и с максимален ефект за крайния потребител.

Производител: ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД

69
продукти

GalenPharma

„Гален-Фарма“ ООД е фармацевтичнo предриятие, създадено през 1987г. В стремежа си да бъде една от най-успешните компании „Гален-Фарма“ ООД съчетава традициите на българската фармация със съвременната бизнес етика и корпоративната отговорност към нуждите на обществото.

2
продукти
1
продукти

Gezer Shoes

Gezer Shoes успя да бъде лидер в своя сектор с годишен производствен капацитет от 75 милиона чифта в затворена площ от 100 000 m2. Притежавайки първия сертификат за система за осигуряване на качеството ISO 9001 в своя сектор, Gezer продължава да прилага успешно концепцията за качество на всеки етап от производството.

Gezer Shoes, която винаги избира да доставя качествени продукти на своите потребители на достъпни цени като най-важната цел, придава голямо значение на институционализацията и научноизследователската и развойна дейност, за да постигне тази цел и постоянно инвестира в тази област. и екип от 75 експерти, продължава дейността си в страната и в чужбина, за да разкрие дизайни, които са подходящи за здравето на краката и в които потребителите могат да се чувстват комфортно и уникално.

4
продукти
0
продукти

GlaxoSmithKline

ГлаксоСмитКлайн е глобална фармацевтична компания, водена от науката, със специална мисия – да помага на хората да правят повече, да се чувстват по-добре, да живеят по-дълго. Целта на GlaxoSmithKline е да бъде една от най-иновативните, най-ефективните и най-доверените компании в областта на здравеопазването в световен мащаб. Компанията произвежда широка гама от лекарства по лекарско предписание, ваксини и продукти без рецепта.

22
продукти

HAYA LABS

HAYA LABS е основана през 2011 г. и през последните години бързо се утвърждава като световен производител и дистрибутор на висококачествени хранителни добавки за здравето, красотата и спорта.
 
Компанията работи единствено със сертифицирани  фабрики и производствено оборудване и си сътрудничи с найдобрите лаборатории по света. Висококачествените из-ходни суровини за разработката на суплементите се набавят от найдобрите доставчици в световен мащаб. Доказателство за чистотата на продуктите, за безкомпромисното качество и стриктния контрол над производствения процес са множеството награди и сертификати.
113
продукти

Healthy Life

Healthy Life стартира през декември 2010 г. като изцяло притежавано дъщерно дружество от UniComs AG Group, Швейцария. Хелти Лайф създава специализирана гама хранителни добавки - от продукти за здрави стави до мултивитаминна формула за диабетици и предразположените към диабет.

17
продукти
7
продукти

Herbamedica

Хербамедика е създадена през 1994 год. с една основна мисия - "Грижа за здравето чрез изцяло натурални средства". Herbamedica завоюва и запазва позицията на една от водещите компании в България в производството и дистрибуция на натурални хранителни добавки. Има богата селекция от продукти, предназначени за лечение и профилактика на широк спектър от оплаквания и заболявания.

28
продукти

Hermes Arzneimittel

Hermes Arzneimittel е немска фармацевтична компания, основана през 1907 г. Хермес Арцнаймитъл е част от семейната фондация Johannes Burges Familienstiftung и е специализирана в разработването на безопасни и ефективни лекарствени продукти, които са изключително лесни за употреба и с безкомпромисно високо качество.

2
продукти

Himalaya

Всички продукти Himalaya са създадени след задълбочени научни изследвания. От 1930 година компанията се фокусира върху разработването на безопасни и ефективни билкови продукти, които помагат на хората да са по-здрави, пълноценни и красиви. Всеки продукт преминава през научни изследвания и всяка билка използвана в техните продукти е индивидуално проучена и тествана. Хималая създава съвременни продукти, основани на баланса между природата и най-новите научни открития с цел да сте здрави, да се чувствате добре и да изглеждате чудесно.

Аюрведа Шанс ЕООД дистрибутира билкови продукти (хранителни добавки и козметика), като изключителен представител от две фирми: The Himalaya Drug Company и Charak Pharmaceuticals, Индия.

Продукти, създадени в съответствие с основните принципи на Аюрведа – древна наука за здравето и природосъобразния начин на живот. Счита се за най-древната лечебна система в света, практикувана в продължение на повече от 5000 години. Думата Аюрведа означава „наука за живота“ и произлиза от санскрит. „Ayur“означава „живот“, а „veda“ – „знание“. 

Производител: The Himalaya Drug Company, Makali, Bangalore - 562123, India, www.himalayahealthcare.com

21
продукти

Holland & Barrett

Holland & Barrett International е една от водещите компании в света и най-голямата в Европа в грижата за здравето, предоставяща на своите клиенти широка гама от витамини, минерали, хранителни добавки, специализирани храни и натурални продукти за красота. С над 145 години опит в индустрията, Holland & Barrett е позната марка в почти всеки голям град в Обединеното кралство и става все по-разпространена, стигайки от дестинации като Холандия и Малта до ОАЕ, Китай и Индия.

56
продукти
1
продукти

Hygitest

Хигитест ООД (Hygitest) е водеща българска фирма, произвеждаща билково - прополисови продукти на базата на пчелен клей (прополис). Прополисът е уникално вещество, което се добива от пчелите, извличайки растителна смола. Прополисът има широк спектър на действие върху целия ни организъм, върху всичките му органи и системи.

 

7
продукти

Institut Allergosan

Institut Allergosan е австрийска фармацевтична компания, основана през 1991 г. 

Институт Алергозан се занимава с изследване и разработване на продукти от естествени вещества като пробиотични бактерии, растителни екстракти и минерали. Благодарение на интензивното си сътрудничество с международно признати учени в областта на медицината, биологията, фармакологията и биохимията компанията успява да основе своя световно признат изследователски център.

4
продукти

Jamieson Laboratories

Повече от 90 години Jamieson Laboratories са признати за производството на най-висококачествени витамини и добавки от естествени източници. Продуктите Джеймисън са с уникални формули, чието качество се гарантира в Канадски лаборатории.

1
продукти

Kendy Pharma

Kendy Pharma е водеща компания с дългогодишен опит в развитието, производството и реализацията на хранителни добавки. Кенди Фарма притежава богато портфолио от запазени марки, лидери на местния и международния пазар, които се предлагат под различни форми – таблетки, ефервесцентни таблетки, капсули, сашета и др.

4
продукти

Klosterfrau

Klosterfrau Healthcare Group разработва, произвежда и продава фармацевтични продукти. Компанията предлага атрактивно портфолио от над 30 марки и близо 200 продукта в Германия. Първоначално създадена в Австрия и Централна Европа, мрежата за продажби Klosterfrau Export включва също Централна Източна и Западна Европа, както и страни в Северна Америка, Африка и Азия. Портфолиото варира от добре познати и утвърдени марки, като Melissengeist® / Melisana®, neo-angin® и nasic®, до нишови продукти за много специфични показания. Klosterfrau разчита преди всичко на лечебната сила на природата, защото на това се основа компанията. Klosterfrau непрекъснато разработва и подобрява своите продукти, както и приспособява продуктовата линия към нови тенденции, резултати от изследвания или променящи се социални пейзажи.

8
продукти
1
продукти

KrauterhoF

Asam GmbH е фирма, създадена през далечната 1963 г. Зад нея стои идеята за семеен бизнес, обединяващ дългите години опит на Германия в билколечението и висококачествените иновативни технологии за производство на козметика. След половин век компанията продължава да променя своите формули и методи на производство, за да предостави на клиентите си качествени билкови, козметични продукти. И така, до ден днешен, Asam GmbH произвежда и предлага собствени марки, използвайки ефективни природни съставки.

Производител: Asam GmbH, Германия.

47
продукти

Laboratoire Innotech International

Лаборатория Инотек (Laboratoire Innotech International) е част от Innotera Group. Инотера Груп е независима френска фармацевтична компания, специализирана в областта на женското здраве и ежедневната патология. Компанията е водена от иновациите - разработва нови молекули, предоставя качествени, ефикасни и безопасни продукти. Нейната философия е насочена към подобряване на ефективността на продуктите, които предлага, за да подобри и качеството на живот на пациентите.

3
продукти

Lacalut

Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия представлява немска марка, създаваща висококачествени козметични продукти за хигиена и грижа за здравето и красотата. Сред най-популярните и доказани марки на фирмата са Lacalut, Proff, Dr. Theiss, Milinda и други. Компанията създава и произвежда своето портфолио с мисъл за човека, обществото и природата, защото осъзнава своята социална отговорност.

7
продукти

Lactoflor

Kendy Pharma е водеща компания с дългогодишен опит в развитието, производството и реализацията на хранителни добавки. Кенди Фарма притежава богато портфолио от запазени марки, лидери на местния и международния пазар, които се предлагат под различни форми – таблетки, ефервесцентни таблетки, капсули, сашета и др.

Производител: Кенди ООД, България, по лиценз на Kendy Suisse AG.

9
продукти

Lavena

КОМПАНИЯТА е създадена през 1962 година като производител на етерични масла. Познавайки добре билките и процеса на извличане на ценни масла от тях, Лавена се превръща в опитен създател на качествени натурални продукти. През годините дейностите й се разширяват и постепенно и към дестилериите се изграждат цехове за различни козметични продукти – кремове, шампоани, пасти за зъби и др. Непрекъснатият стремеж към развитие води компанията до следващо, по-високо ниво – производство на хранителни добавки и хигиеннии изделия.

6
продукти

Magnalabs

Magnalabs (Магналабс) e компания, специализирана в разработването, производството и разпространението на фармацевтични продукти и хранителни добавки. През 2014 година Магналабс навлиза на българския пазар, предлагайки широка гама от висококачествени продукти, представляващи стандартизирани растителни екстракти.

63
продукти

Magnum

 Magnum Natural предлага разнообразни аксесоари и инструменти, изработени естествени хипоалергенни материали, за качествено и деликатно поддържане и грижа на косата и кожата.

22
продукти
4
продукти

Maybelline

Maybelline New York е световна козметична марка номер едно и се предлага в над 129 страни по света. Предлагайки повече от 200 продукта, Maybelline New York съчетава технологично усъвършенствани формули с експертен опит в областта на тенденциите, за да създаде достъпна козметика с хладно, градско излъчване и духовит стил. Maybelline New York е официален спонсор на Седмицата на модата Mercedes-Benz в Ню Йорк.

7
продукти

McNeil

През 1879 г., Робърт Макнийл създава своя аптека като местен бизнес, за да доставя лекарства за болници и лекари във Филаделфия. Превръща се в компания, чиито продукти са известни и се ползват с доверието на хората по целия свят.

3
продукти

Meda

MEDA Pharma е немска фармацевтична компания. МЕДА Фарма е специализирана в производството и дистрибуцията на лекарства и лекарствени средства.

Производител: MEDA Pharma

4
продукти

Medis Pharma Bulgaria

Medis Pharma Bulgaria е част от бизнес групата Medis, която с дейността си покрива почти цяла Югоизточна Европа. От създаването си през 1989г. Medis е открил предприятия и представителства в Австрия, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Литва (обхващащo всички балтийски страни), Унгария, Северна Македония (включваща Косово), Словакия (където се обхваща и Чешката република), в Сърбия (която обхваща и Черна Гора), присъства също така и в Албания и Португалия.

14
продукти

Medix

От своето създаване до сега непрекъснато инвестираме в най-новите технологии, в човешки ресурси, в проучване и разработка на ефективни продукти. Разполагаме с модерно оборудвана изследователска лаборатория, благодарение на която успяваме да отговорим на високите потребителски изисквания за безупречна и здравословна хигиена, с грижа и отговорност към природата.

11
продукти
1
продукти

Merck

Merck (Мерк) е немска научно-технологична компания, осигуряваща персонализирани начини за лечение за сериозни болести и подпомагаща хората в изпълнението на мечтата им да бъдат родители. Компанията с 58 000 служители в 66 държави в целия свят. 

2
продукти

Merz

Merz е глобална семейна компания с над 110-годишен опит в производството на медицински и козметични продукти. Мерц е специализирана в сферите на естетиката и неврологията. Продуктите от марката са разработени и тествани в Дерматологичния център на Merz във Франкфурт, Германия. Те преминат през строг контрол на качеството, който потвърждава изключителната им стойност.

2
продукти
1
продукти

Milva Cosmetics

Milva Cosmetics е българска компания, произвеждаща козметични продукти, осигуряващи решение на конкретни проблеми. Голяма част от тях са разработени с активни растителни и други природни компоненти. Милва Козметикс работи единствено с натурални извлеци, приготвени в лабораторията на фирмата, както и с растения, чиято ефикасност е научно доказана.

26
продукти

Montavit

Международният бизнес на Монтавит е свързан с производството на лекарства и продукти, свързани със здравето. Движещата сила на компанията са потребностите на клиентите. Мontavit е представена на четири континента чрез своите продукти в над 50 страни по целия свят, като името „Монтавит” се свързва с планини (mountain) , живот (-vit) и е представено картинно в логото на компанията.

13
продукти

Mylan

Mylan е глобална фармацевтична компания, ангажирана с поставянето на нови стандарти в здравеопазването и осигуряването на висококачествени лекарствени средства на пациенти по целия свят. Портфолиото от продукти на Майлан включва над 7500 продукта и расте постоянно. Те се предлагат в над 165 държави. Всички лекарства на Mylan, които се използват в Европа, са замислени, разработени и произведени съгласно изискванията за добри производствени практики (ДПП) на Европейската комисия.

2
продукти

Natrol

Natrol е водещ производител от САЩ на висококачествени витамини, минерали и добавки с натурален произход. Всяка опаковка с марката Natrol е преминала през строги процедури за следене на качеството. По този начин производителят гарантира, че продуктите са безопасни, чисти и съдържанието отговаря на посоченото върху етикета.

Главната цел на Natrol е да осигури възможно най- висок клас продукти в областта на грижата за здравето, които да осигурят качествен и активен начин на живот. Благодарение на лоялността към своите клиенти и установяването на прозрачни отношения със своите партньори марката се радва на забележителен успех.

17
продукти

Natural Factors

Natural Factors е лидер в производството и развитието на продукти за здравето. Компанията е производител №1 на хранителни добавки в Канада и продава своите продукти в цял свят. Носител е на награда от Канадската Асоциация за здравословни храни CHFA за високи постижения в сферата на здравословните храни. Нейчаръл Факторс произвежда и дистрибутира пълната гама хранителни добавки: витамини, минерали, билки, есенциални мастни киселини и специализирани формули. Компанията разполага с най - съвременните производствени и лабораторни съоръжения и гарантира чистотата и качеството на своите продукти.

91
продукти

Nature's Way

Nature's Way е сред най-големите и най-модерните в технологично отношение американски компании в производството на хранителни и диетични добавки. Продуктите на Nature’s Way са BIO и притежават сертификат ORGANIC, което означава, че всяко растение, което компанията използва, в състава на хранителните добавки, преди да бъде преработено по специални щадящи технологии, е отгледано при строго определени условия - почва, климат и други показатели, които са много важни за качеството на лечебното растение и за терапевтичния ефект на продуктите. Всеки път, когато се доверявате на Нейчърс Уей, можете да бъдете спокойни, знаейки, че съставките във всеки продукт, са преминали контролни тестове, преди да достигнат до Вас. Нейчърс Уей предлага над 500 природни продукта, разпределени в няколко серии: билки, билкови екстракти и формули, пълната гама витамини и минерали, хомеопатични продукти, както и такива с разнообразно предназначение и широк спектър на действие. Основната мисия на компанията е да предостави продукти, които използват най-доброто от това, което природата може да предложи и да се развива в подкрепа на съвременните здравни нужди - така всеки човек може да се чувства уверен в качеството и грижите, които Nature’s Way полага за всеки един продукт, дарявайки Ви здраве всеки ден.

Производител: Nature's Way, Made in USA.

14
продукти

Naturpharma

Naturpharma (Натурфарма) е фармацевтична компания, основана през 1997 г. Предлага хранителни добавки, лекарства без рецепта, медицински изделия и козметика. От създаването си до днес компанията непрекъснато се разраства и развива.

22
продукти

NaturProdukt

NaturProdukt е българо-немска компания, основана през 1993 г. в грaд София. От тогава, вече повече от 25 години, Натурпродукт разширява каталога си, който към момента съдържа над 160 продукта - хранителни добавки, медицински изделия, дермокозметика и лекарствени продукти на натурална основа - клинично и дерматологично тествани и с доказани резултати. 

81
продукти

Nelsons

Nelsons е английска фармацевтична компания с над 150-годишен опит. Нелсънс е специализирана в производството и разпространението на хомеопатични лекарства и е най-старият европейски производител в областта. Днес разполага с филиали в Бостън, САЩ и Хамбург, Германия. От 1990 г. насам компанията се заема както с бутилирането на оригиналните моно-есенции, така и с производството на хомеопатичната комбинация за спешна помощ Rescue по оригиналната рецепта на д-р Бах.

7
продукти

Neopharm

Neopharm е основана през 1996 година. Започва производство през 2003 година, с първия си продукт Neopholic. През 2012 година компанията изгражда нова производствена база, сертифицирана от TUV Rheinland по един от най-високите стандарти за качество на крайния продукт - ISO 22000:2005 и HACCP.

22
продукти

Nestle

NAN е сред най-популярните марки на Nestlé. Тя е и една от най-предпочитаните от милиони майки по цял свят при избор на адаптирано мляко за своите бебета.

Историята на НАН започва през далечната 1961 година, когато първата формула е разработена и предложена на пазара в Мексико. Тя е създадена след редица проучвания и опити за преработване на кравешкото мляко до субстанция, наподобяваща до максимална степен майчината кърма. 

8
продукти

NikSen

NikSen е българска компания, производител на висококачествени и достъпни хранителни добавки. Основана е през 1996 г. с мисията да предлага широка гама продукти, които даряват здраве и имат конкретно приложение. Портфолиото на Никсен включва над 50 хранителни добавки, създадени от сертифицирани суровини, по съвременна технология. Повечето от продуктите съдържат капсули на растителна основа, без ГМО, захар, глутен и лактоза, тъй като фокус в развитието на продуктовата гама е предлагането на чисти и ефикасни формули.

21
продукти
20
продукти

Nobel

Nobel Ilac успешно се е наложила като една от водещите фармацевтични компании в Турция. Основните й дейности са в областта на производството, дистрибуцията и търговията с лекарствени продукти. 

14
продукти

Now Foods

NOW Foods

През последното десетилетие NOW Foods се утвърди като една от водещите компании, предлагащи натурални хранителни добавки в САЩ.

В момента продуктите на Нау Фудс се предлагат в над 60 страни по целия свят.

1
продукти

O.B

Създадени от жена гинеколог.

През 1947 г. немският инженер д-р Карл Хан създава революция в женската хигиена, представяйки тампоните O.B на немския пазар.

Зад съкращението O.B се крие изразът "Ohne Binde", което на немски означава "без превръзка".

Д-р Хан е подпомогнат от жена гинеколог - д-р Джудит Есер, която се ангажира с медицинската страна на проблема.  

Повече от половин век по-късно марката е водеща в продажбата на тампони.

4
продукти

Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

Olimp е компания основана през далечната 1990г. В началото работи в съдружие с други компании, направена е с помоща на Nutrifarm и Olimp Laboratories  Германия.

83
продукти
3
продукти

Osavi

Марката Osavi е проектирана с необходимостта да се създаде нова марка за хора, които се интересуват от здравословен и активен начин на живот, но също така са наясно с качеството и устойчивостта на съставките и опаковките, които купуват.

5
продукти

OstroVit

"OstroVit" е производител на хранителни добавки, продукти за спортно хранене, витамини и ядкови масла. Компанията предлага на своите потребители широка гама от продукти, които помагат за разнообразяване и обогатяване на ежедневния хранителен режим.

26
продукти

Panacea 2001

Фирма "Панацея 2001" е създадена през 1991 година в София. Освен в България, фирмата работи успешно в Германия, Гърция, Естония, Русия, Сърбия, Ливан и Турция. Panacea 2001 произвежда надеждни фармацевтични продукти, медицински изделия, хранителни добавки и козметични продукти.

42
продукти

Pavia Farmaceutici

Pavia Farmaceutici е компания, която се занимава с научноизследователска и развойна дейност в областта на медицинските изделия, нови формули на дезинфектанти и разработване на доставки за козметика и хранителни продукти.

В тясно сътрудничество с италиански и чуждестранни университети и научноизследователски институти Pavia Farmaceutici разработва научни изследвания и патенти с двойна цел – подобряване и най-вече разработване на технологии за грижа и благосъстояние на всички.

1
продукти

Perrigo

Perrigo (Периго) е една от най-големите американски компании в световен мащаб, които предлагат лекарствени продукти, отпускани без рецепта (OTC). Компанията се е посветила на това да подобрява всеки ден живота на хората, предлагайки качествени и достъпни продукти, на които Вие можете да се доверите. Разнообразието от марки, които предлага Perrigo, включва Advil®, Tylenol®, Flonase®, Allegra®, Prilosec®, Nicorette®, както и много други, чрез които се е утвърдила като световен лидер по продажби на OTC - лекарствени продукти в света.

7
продукти

Pharmadent

Фармадент-Био ООД е българска фирма, която създава козметика и хранителни добавки съдържащи стандартизирани екстракти на прополис, растителни екстракти, както и специални биологично активни съставки. Разработва продуктите си съобразно с потребностите на клиентите, като използва само билки събирани от екологично чисти региони. Компанията спазва стриктен контрол от отглеждането, през събирането до извличането на биологично активните съставки и това гарантира високото качество на продуктите, произведени без консерванти, синтетични оцветители и аромати.

8
продукти

Pharmalife

Pharmalife Research s.r.l. произвежда под GMP контрол за добри производствени практики съгласно Федерален Регламент, Указание 21 за храните и лекарствата. Компания, сертифицирана по ISO 9001, ISO 13485 и ISO 22000.

Производител: Pharmalife Research s.r.l , Lecco - Italy
Дистрибутор: "Натурфарма България" ЕООД

3
продукти

PharmaSwiss

Фармасуис е компания, учредена и регистрирана в Република България през 2007 г. PharmaSwiss предоставя на българските лекари и пациенти съвременни медикаменти от различи терапевтични групи.

1
продукти

Phyto Garda

Phyto Garda е италианска компания, основана от д-р Alessandro Moglia, фармацевт с голяма страст към природата и фитотерапията. Phyto Garda предоставя иновативни решения, които съчетават традицията на лечебните билки с авангардната технология.
Официален представител за България е Авендра Фарма.

5
продукти

Phyto Pharma

Phyto Pharma е българска фармацевтична компания, основана през 1998 г. ФитоФарма е специализирана в производството на хранителни добавки под формата на меки желатинови капсули на база витамини, минерали, растителни екстракти и етерични масла.

14
продукти

PIC

1
продукти

Pohl-Boskamp

Pohl-Boskamp е един от най-успешните независими фармацевтични производители в Германия. Компанията разработва и произвежда всичките продукти от портфолиото си в германската провинция Шлезвиг-Холщайн и дустрибутира в цял свят. Отличното качество и ефективните формули на лекарствените продукти са гарантирани от иновативните подходи и високите стандарти за производство на компанията. 

4
продукти

Polpharma

Polpharma е сред световните лидери в генеричното производство на лекарства, а предприятията й са 7 и се намират в Полша, Русия и Казахстан. Полфарма разполага и със седем научно-изследователски центъра. Портфолиото й включва над 600 продукта.

2
продукти

Queisser Pharma

Queisser Pharma е немска фармацевтична компания, работеща за поддържане здравето, здравословния начин на живот и доброто физическо състояние на потребителите си вече над 100 години. 

5
продукти
0
продукти

Ramcopharm

РАМКОФАРМ ООД е създадена през 1993г. и е 100% частно българско търговско дружество. Основната и дейност е разработка, производство и разпространение на хранителни добавки на билкова основа - продукти от стандартизирани сухи екстракти, етерични масла и комбинации от витамини в капсулна и таблетна форма.

21
продукти

Reckitt Benckiser Healthcare

Reckitt Benckiser Healthcare е компания основана през 1823 от Johann A. Benckiser. Продуктите на RB за здравето, дома и хигиенните марки се продават в близо 200 страни по целия свят. Визията на Рекит Бенкисер е един свят, където хората са по-здрави и живеят по-добре. Целта на компанията е иновативни решения за по-здравословен живот и по-щастливи домове.

6
продукти

Revalid

Ewopharma AG е швейцарска компания, която води началото си от 1959 г., наследявайки фармацевтичната компания Leclerc & Co. Продуктите на Евофарма навлизат в България през 80-те години на миналия век. Сред тях са множество лекарствени средства и медицинска козметика - включително козметиката с марка Ревалид. 

Производител: Ewopharma AG

8
продукти

Reverse

REVERS COSMETICS е компания с полски капитал, която предлага на своите клиенти професионализъм и високи стандарти, произтичащи от дългогодишен опит в козметичната индустрия и страстта на нейните основатели. Нашата оферта е отговорът на нарастващото търсене на пазара на козметика и очакванията на клиентите, които вярват в качеството, цената и безопасността.

9
продукти
9
продукти

Rosetta Lifecare

Rosetta Lifecare e българска компания, чиято дейност е дистрибутирането на медицински изделия и разработването и производството на висококачествени формули за лечение на инфекциозни заболявания.

2
продукти

Salus

В превод от латински Salus означава здраве, благополучие, разцвет. И това е идеалът на д-р Ото Greither, основателят на Salus-Haus през 1916 г. Salus-Haus е Баварската фирма, която произвежда едни от най-известните билкови продукти, предлагани на пазара. С над 90 години опит в рамките на здравната индустрия, сега можем да се похвалим с богата гама от течни добавки, таблетки, капсули и биологични билкови чайове - всички произведени за насърчаване на здравословния начин на живот по естествен начин. Нашата отдаденост към доброто здраве се простира далеч отвъд продуктите, които правим. Всички наши проучвания, разработки и производствени системи се изграждат на основата на екологични процедури. 

1
продукти

Sandoz

Sandoz e мултинационална фармацевтична компания, която създава иновативни подходи за осигуряване на по-добър достъп до висококачествени лекарствени продукти за хората в цял свят. Освен първото място в света в производството на биоподобни продукти, генерични антибиотици, дерматологични медикаменти Сандоз предлага широка гама от лекарства, които могат да се закупят от аптека, без лекарско предписание.

26
продукти

Sanofi

Компанията Sanofi се отличава с множество опит в сферата на здравеопазването в продължение на повече от век. Тя е сред компаниите с най-много продажби – заема достойно 5-то място по продажби за 2017 година в България и 4-то място сред иновативните компании, представени в България.

12
продукти
2
продукти

Seastar

Подходящи за SРА, Wellness, балнеоложки, физиотерапевтични и фитнес центрове, сауни, домашни условия.

Разтвор на стабилизирана черноморска луга съдържаща богат, важен във физиологично отношение минерален състав (300 – 350 гр/л), включващ всички макрокомпоненти (включително магнезиеви соли до 295 гр/л), микрокомпоненти, микроводорасли и биологично активни вещества характерни за Поморийското и Бургаско солени езера.

 

Официален представител 

  гр. Поморие 8200, ул. Европа
Търговска Зона „Музей на солта“

   гр. Поморие 8200, ул. Проф. Стоянов 7
/Срещу Специализиран център за рехабилитация и калолечение – Поморие/

 

4
продукти

Seboral

Химатех е българска компания, която произвежда продуктите за коса от серията Себорал - козметични препарати срещу пърхот, себорея и косопад на основата на извлек от български билки както и шампоани, балсами, маски за коса и други препарати предназначени за козметични салони, хотели и малки фирми.

4
продукти

Sendo

Апаратите за измерване на кръвното налягане SENDO осигуряват дълги години точни измервания, благодарение на високите стандарти за качество и здравина на производството им. Апаратите SENDO са създадени от японски инженери с над тридесетгодишен опит в производството на електронни апарати за кръвно налягане.

7
продукти

Skincyclopedia

Продуктите на Skincyclopedia съчетават задълбочени познания за активните съставки и техните ползи и действие върху кожата и дългогодишен опит в разработването, проучването и тестването. Резултатът е ефективни решения за всяка грижа и по-свежа и сияйна кожа с младежки блясък и намалени фини линии.

18
продукти

Sopharma

Софарма Трейдинг е българска фармацевтична компания, един от лидерите в сектора. 

Sopharma Trading се отличава с новаторските си подходи, прилагайки едни от най-успешните световни практики за първи път у нас.

Сред тях е и въвеждането й на Интегрирана система за управление, съгласно изискванията на множество международни стандарти за управление.

67
продукти

Stada

STADA Arzneimittel AG е водещ производител на висококачествени генерични лекарства и здравни продукти. Със 125-годишна история във фармацията днес Стада продава продуктите си в над 120 страни.

14
продукти
1
продукти

Supravit

Kendy Pharma е водеща компания с дългогодишен опит в развитието, производството и реализацията на хранителни добавки. Кенди Фарма притежава богато портфолио от запазени марки, лидери на местния и международния пазар, които се предлагат под различни форми – таблетки, ефервесцентни таблетки, капсули, сашета и др.

19
продукти

Swiss Energy

Swiss Energy е марка хранителни добавки, която се стреми да предложи оптимална грижа за здравето като използва висококачествени съставки в производството на витамини. Продуктите от портфолиото й са важни компоненти на активния живот, полезни за профилактика на заболявания и при спортни режими. Те също така помагат за поддържане на максимално ниво на здраве и енергия в извънредни ситуации като стрес на работа или при много интензивен живот.

Производител: SWISS ENERGY PHARMA GmbH, Швейцария.

6
продукти

TeamPro

TeamPro е създадена през 2016 година като обединение от специалисти, които имат опит в областта на производство и дистрибуция на хранителни добавки и медицински изделия. Основната мисия на ТиймПро е грижа за хората. Компанията произвежда препарати от природни продукти и се грижи отпадъците от опаковките да се рециклират така, че да бъдат безопасни за природата.

7
продукти

Teo

1
продукти
8
продукти

Teva

Тeva е една от водещите фармацевтични компании в света, която има представителства в 80 държави, като се ангажира с повишаване достъпа до висококачествена грижа за здравето за хората по света на всеки един етап от живота им. Тева прави това като разработва, произвежда и предлага достъпни генерични лекарства, както и иновативни и специализирани фармацевтични продукти и активни субстанции.

44
продукти

Thalloderma

Фармацевтични лаборатории „Талодерма“ са продукт на предприемаческия дух, научен опит и творческа енергия на проф. Златко Пенев, който ги създава заедно със своята съпруга - магистър фармацевта Гергана Пенева и техния екип през 1991 г.

17
продукти

Tilman

Tilman е белгийска фармацевтична компания, основана през 1956 г. Тилман е специализирана във фитотерапевтичните средства, осигурявайки на потребителите си висококачествени и ефективни билкови продукти с клинично доказан ефект.

6
продукти

Tomil Herb

Фирма „Томил Херб” ООД притежава собствена фабрика в България. Оборудвана е с най-високия клас машини за фармацевтичната индустрия. Производството е съобразено и отговаря на всички Европейски изисквания. Провежда се непрекъснат контрол на качеството и чистотата на продуктите. Цикълът на производство е напълно автоматизиран и се обслужва от най-добрите специалисти в областта. Автоматизираният цикъл на работа и най-добрите билки на България позволяват на „Томил Херб” ООД да предлага продукти с постоянно високо качество вече 25 години. 

29
продукти

Unicoms

ЮниКомс ООД е основана през 1998 г. като компания, дистрибутираща хранителни добавки, продукти за отслабване и продукти за диагностика. През 2002 UniComs обхваща 90% от българския пазар чрез собствена дистрибуция.

6
продукти

UniPharma

Унифарма е фармацевтична компания, създадена през 1998 година в град София. Фирмата функционира като медицинско представителство, вносител и търговец на едро с
лекарствени продуктихранителни добавки и медицинска козметика.

11
продукти

Universal Nutrition

Universal Nutrition е компания с дълго и историческо наследство. Доставяйки висококачествени добавки на бодибилдъри и силови атлети по света повече от 30 години, Universal Nutrition се гордее с ангажимента си към начина на живот.
Базирана в Ню Брънзуик, Ню Джърси и работеща от 1977 г., Universal Nutrition с гордост наблюдава как бодибилдингът и спортното хранене растат и процъфтяват от неясна субкултура до процъфтяваща индустрия и се придържат към техните стандарти и принципи от първия ден.

Установявайки стандарт за последователност, честност и почтеност, Universal Nutrition изгради своята солидна репутация за повече от едно поколение, като се посвети на много специфичните нужди на най-хардкор железните атлети не само в Съединените щати, но и в над 90 страни наоколо Светът.

11
продукти

UPSA

Вече повече от 80 години UPSA се усъвършенства в разработването на лекарства, предлагащи фармацевтични форми, подходящи за всички възрасти, от бебета до възрастни хора. С постоянно внимание към нуждите на пациентите, УПСА продължава да разнообразява продуктовата си линия, съставена от лекарства и медицински изделия.

8
продукти
1
продукти

US Pharmacia

US Pharmacia (US Фармация) е компания, която вече няколко десетилетия налага тенденциите на пазара на лекарствени продукти без рецепта - това са лекарства от категориите: Болкоуспокояващи, Настинка и грип, Кашлица и гърло, Антидиария, Храносмилане и черен дроб. Тя е сред водещите фармацевтични компании в страната, предоставяща продукти с най-доброто терапевтично качество и базирани на изключителните възможности на съвременните технологии и медицинско познание. Мисията на US Pharmacia е да променя света около теб, като се грижи за твоето здраве и това на твоите близки.

16
продукти

Vagisan

Dr. Krut Wolff е компания, специализирана в разработването на дерматологични, гинекологични продукти и козметика. Сред брандовете на Др. Крут Улф са Alpecin, Alcina, Plantur, Karex, Biorepair, Linola и Vagisan.

4
продукти

Verset

Verset Parfums са разработени според най-високите стандарти за качество. Уникални аромати на едни от най-добрите цени на пазара!

15
продукти
1
продукти

Victoria Beauty

За 30 години Камко успя да заеме място сред водещите фирми в търговията с продукти от категориите козметика и парфюмерия в България и страните от региона на Централна и Източна Европа. Със собствена търговска сила и чрез голяма партньорска дистрибуторска мрежа на всички континенти фирмата покрива всички нива и видове канали за търговия –  от масов до висок пазар – хипермаркети, традиционни супермаркети, специализирани дистрибутори, аптеки, дрогерии и бюти специалисти – едновременно офлайн и онлайн.

54
продукти

Vita Herb

Vita Herb е българска фармацевтична компания, създадена през 2002 година. Вита Херб е семейна фирма, специализирана в производството на билкови таблетки с внимателно подбрани естествени съставки.

3
продукти

Vitagold

Vitagold изгради и утвърди на българския пазар широко портфолио от продукти, даващи възможност на десетки хиляди хора да живеят пълноценно и да полагат повече грижи за собственото си здраве, което е основна предпоставка за качествен и активен живот. Днес Витаголд е лидер в продажбата на продукти за: здрави стави, силен имунитет и превенция от вируси, отслабване, памет и концентрация, урологични оплаквания и др. Витаголд следи световните открития в сферата на хранителните добавки и здравословния начин на живот, за да отговори на потребностите и очакванията на потребителите, като осигурява продукти с модерен, иновативен състав и безкомпромисно качество.

1
продукти

Vitaslim

Капсугел ( Capsugel ) е компания, основана през 1895 г. в САЩ. Произвежда желатинови капсули за фармацевтични продукти и други дозиращи продукти за фармацевтичната индустрия.

Произведено от CAPSUGEL Франция, за Витаслим ООД, България.

7
продукти
3
продукти

Walmark

В областта на грижите за здравето Walmark е най-бързо растящата компания в Централна Европа, която вече повече от 25 години помага на своите клиенти по пътя към здравословния начин на живот. Компанията се концентрира върху иновациите и осигурява на своите клиенти нови и по-добри възможности за грижа за здравето.

46
продукти

Webber Naturals

Webber Naturals е канадска компания, един от водещите производители на здравословни и екологично чисти хранителни добавки, витамини, минерали и билкови продукти в Северна Америка. Продуктите на Уебър Нейчарълс са разработени съобразно най-високите стандарти за чистота, идентичност и биологична активност. Webber Naturals разполага с хиляди декари собствена органично-сертифицирана земя в красивата долина Okanagan в Британска Колумбия, най-западната провинция на Канада. Там се отглеждат, събират и обработват органичните растения, които компанията влага в продуктите си. Всички продукти се произвеждат според високите фармацевтични стандарти и притежават GMP лицензи за добра производствена практика.

36
продукти

Zdrave

Серията Здраве Актив на Арома е специално предназначена за борба с пърхота, грижа за косата и кожата на скалпа. Включва шампоани и балсами с иновативен три-активен комплекс от съставки  - Zinc pyrithione, Alkyl lactate и Panthenol. Те създават широкоспектърно противогъбично действие към причинителя на пърхота. Серията обхваща продукти за различните типове коса и за различните ѝ нужди. Ако имате мазна коса, може да изберете шампоан Здраве Актив с лимон. При косопад – използвайте шампоан с хинин. За успокояващо сухия и сърбящ скалп действие – с масло от чаено дърво. Ако търсите шампоан за всеки тип коса – изберете този с екстракт от водорасли. Разгледайте всички продукти от серията и подберете тези за вашия тип коса и нужди. Всички те се борят с пърхота, благодарение на мощните си съставки, ограничаващи растежа на гъбичките, които го причиняват. Ефектите на продуктите от серията Здраве Актив на Арома се проявяват най-пълно, когато съчетавате шампоан и балсам от серията. Балсамите, също като шампоаните, имат формула с три-активен комплекс против пърхот. Те правят косата мека, бляскава, а разресването става лесно. Хидратират косъма, заздравяват го и го възстановяват по цялата дължина. Имат успокояващо скалпа действие.

11
продукти

Zedd

Zedd Easy е автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвното налягане при бицепса. Зедд Изи е с  голям дисплей с големи цифри, за лесно разчетане на резултата. Индикатор на дисплея сигнализира при отчтането на аритмичен пулс ( неправилен сърдечен ритъм ). С функция памет за 90 измервания с дата и час, показваща средните стойности за последните три измервания. С класификатор на кръвното налягане. Клинично доказана точност от BHS.

2
продукти
3
продукти

Zonapharm

Zonapharm е българска компания, произвеждаща продукти за здравето, основана през 2013 г. Асортиментът й се увеличава заедно с качеството на предлаганите формули.

Портфолиото на Зонафарм включва хранителни добавки, създадени по високи производствени стандарти, които са фокусирани върху подобряване на метаболизма, здравословно отслабване, мъжко и женско здраве и грижа за ставите.

14
продукти

Алин

АЛИН е марка билки и билкови продукти на българската семейна компания „HBH (Herbs for beauty and health) Билки за красота и здраве“. Предлаганите от АЛИН продукти са с гарантирано качество и произход и ви дават възможността да се докоснете до силата на природата чрез богат асортимент от билкови смеси, които да допринесат за вашето здраве и сила. Компанията е основана през 2004 г. в китното селце Алино, разположено в полите на Плана планина, където днес се намира и нейната производствена фабрика.

37
продукти

Билка

Билка присъства на българския пазар от 1997г. Постепенно портфолиото на марката се разширява и развива, а продуктите й се утвърждават като биологично активна специализирана козметична гама. Днес под марката Bilka се предлагат най-съвременните козметични продукти "органик козметика", съдържаща повече от 70% чисти натурални суровини на базата на растителни масла и активни субстанции. 

Bilka Lifestyle LTD (EU), 14 Botko voivoda Str. 1616 Sofia, Bulgaria, www.bilkalifestyle.com

24
продукти

БУЛ БИО - НЦЗПБ

Историята на БУЛ БИО - НЦЗПБ започва през 1881 когато е създадена Анти-вариола лабораторията към болницата в Разград. Лабораторията е оглавена от доктор Борис.

5
продукти

ДАРИН ООД

Фирма Дарин ООД е утвърден лидер с над 20-годишен опит в сферата на търговията със санитарно-хигиенни материали, медицински и спортни бандажи, помощни средства, бебешки продукти, чорапи за разширени вени, препарати за дезинсекция и дератизация.

ДАРИН ООД е официален вносител на марката SEGRETA- чорапи и чорапогащи за разширени вени, SUPPORT LINE - богата гама ортопедични продукти, производител на серията инсектициди ДЕМОР.

Фирмата ни е позната на пазара и с богатият асортимент от  новогодишна украса; куфари и чанти; плюшени играчки.

Ние целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.
Отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

https://darinbg.com/

7
продукти

Екомет

Екомет 90 ЕООД е внедрила система за управление по стандарт EN ISO 9001:2015 и притежава сертификат за което на фирмата “EURO CERT“.
Обхват за сертификата: маркетинг, търговия и дистрибуция на медицински изделия, лекарства и хранителни добавки.

​Фирмата е създадена през 1994 година. С развиването на пазарната икономика в частния сектор , Ecomet 90 LTD се налага на българският пазар като производител и вносител на висококачествени продукти, предлагани на атрактивни цени, обслужващи сферата на здравеопазването. През 1999 година Екомет 90 ЕООД става официален вносител на презервативи “ВИТАЛИС” за България. За кратко време фирмата ни, налага на българския пазар разнообразието на марката “ВИТАЛИС”. 

https://ekomet90.com/aboutus_bg/

26
продукти

Етерика

Етерика е български производител на натурални етерични масла, натурални ароматични продукти и козметични продукти с натурален състав. Съвременните производствени и технологични схеми, заложени в работния процес, гарантират високо качество на произведените от нас продукти

Фирмата е основана и започва дейност през 1990 г., като първоначално произвежда етерични масла. Притежава собствени масиви от етерично-маслени култури и собствена база за дестилация. Розовите и лавандуловите насаждения са разположени в района на село Песнопой - на 40 км северно от град Пловдив. Счита се, че това е най-южният регион на Розовата долина, предлагащ оптимални почвени и климатични условия за отглеждане на маслодайната българска роза Rosa damascena и на други етерично-маслени растения и получаването на висококачествени етерични масла от тях.

https://www.eterika.eu/

29
продукти

Захарни Заводи

Захарни Заводи е един от големите заводи за производство на хранителни продукти в България. Zaharni Zavodi e основана през 1912 г. и е сред лидерите в производството на захар, захарни изделия и етилов алкохол в България. Една от най популярните им марки е бонбони Лукчета!

https://zaharnizavodi.com/

9
продукти

ЗЕДА

ЗЕДА ООД е бутикови фирма, която създава козметични продукти с ясен, осезаем и доказан ефект. Повече от 10 години предлага на пазара уникални и ефективни продукти от най-високо ниво. Доказателство за това са защитените патенти на фирмата.

Под търговската марка „Alzeda”, фирмата е разработила и продължава да развива продукти с грижа за косата. “Vivalek” е масажна серия, която се грижи за здравето на мускулите и ставите. Активните съставки са прецизно подбрани от сертифицирани производители, а разработката на крайния продукт отнема достатъчно дълго време за създаване на уникална рецептура и технология.

https://zedacosmetics.com/

3
продукти

Икаров

Българската компания "Икаров" е създадена през 1991 г., а две години по-късно стартира собствено производство на природна козметика. Продуктите са пречистени растителни масла. През 1997 г. фирмата започва да произвежда и продукти за ароматерапия. Артикулите, които се продават на пазара под марката "Икаров", не съдържат минерални масла и изкуствени съставки.

15
продукти

Инбиотех

Inbiotech е българска фармацевтична компания, основана през 1991 г. Инбиотех  участва в разработването и внедряването на българския пазар на едни първите генерични лекарствени продукти като: Енприл, Биопразол, Биолин и Цинаризин.

https://inbiotech-bg.com/

7
продукти

Инова

Inova е българска фармацевтична компания, основана през 1999 и е сред първите изцяло български компании, оперираща в тази сфера. Инова отделя специално внимание на откриването и налагането сред потребителите на иновативни „бутикови“ препарати в терапевтични сфери като акушерство и гинекология, ревматология, ортопедия, офталмология и физиотерапия.

https://inova.bg/

4
продукти

Купро

Купро-94 ООД е иновативна, модерна и развиваща се динамично фармацевтична компания. Фирмата е създадена през 1994г. и за времето си се е утвърдила като една от най-добрите компании на българския пазар, в сферата на производство на качествени водно-спиртни лекарствени продукти. Фирмата произвежда и козметични продукти, хранителни добавки и добавки в храните, разпределени в отделни производствени помещения, оборудвани с модерни технологии и системи гарантиращи качеството на произвежданите лекарствени и козметични продукти, хранителни добавки и добавки в храните.

3
продукти

Медикофарма К лабс

Medicopharm K labs е компания, основана през 1903 г. под името “Галенус” от Д-р Борис Кирчев. Тогава Медикофарма К лабс стартира като  изследователско-производствена лаборатория за таблетки, мехлеми и течни форми. Днес сред асортимента й са течни форми, молекулни разтвори, емулсии, суспензии, наногелове, спрейове, гранули, прахове, гелове, пасти, кремове.

http://medikofarma.com/

4
продукти

Мирта Медикус

Мирта Медикус е българска компания, специализирана в производството на хранителни добавки. Портфолиото на Mirta Medicus включва продукти за имунитет и тонус, за повлияване на бъбреците и отделителната система, продукти при диабет, депресия, безсъние, еротични стимуланти, добавки за мъже, за жени и други.

18
продукти

Натстим

Натстим ЕООД е българска фармацевтична компания, основана през 2003 г. от проф., маг. фарм. Рахамин Шекерджийски, специалист в областта на фармацевтичното производство. Мисията на фирмата е да създава ефикасни хранителни добавки, пригодени за модерния начин на живот! Така Натстим осигурява здраве и жизненост на клиентите си и техните семейства.

5
продукти

Очна оптика и корекция

„Очна оптика и корекция” е единственото здравно заведение в България, лицензирано за изработване на всички видове контактни лещи, разтвори за тях и очни протези.

3
продукти

Слънчо

"Слънчо" е българска компания, която произвежда зърнени храни и бебешки каши на зърнена основа. Постепенно увеличава продуктовата си гама, като вече има и сокчета и бебешки пюрета.

Компанията започва дейността си през 1979 г. в Свищов.

Мисията на "Слънчо" е производство на качествени продукти от внимателно подбрани суровини, които в същото време да са вкусни и любими на децата.

12
продукти

ТНТ-21

ТНТ-21 „ Здраве от Изтока“ е българска компания, която предлага висококачествени сертифицирани хранителни добавки от водещи производители от Изтока като Китай, Индия и Шри Ланка. Мисията на фирмата е да помогне на своите клиенти за постигане на здраве и баланс чрез силата на природата. Продуктовата гама на компанията включва аюрведа чайове, козметика, рецепти и масла, капсули и флакони, базирани на доказани рецепти от източни лечебни растения.

15
продукти

Цветелина ООД

Цветелина ООД е създадена през 1997 г. с основен предмет на дейност производство на храни. Впоследствие се ориентира към производството на натурални хранителни добавки, базирани на едни от най-мощните адаптогенни-имунностимулиращи растения, които през последните години се превърнаха в хит и на световния пазар, поради свойствата си да стимулират, тонизират и успокояват, без да изтощават и пристрастяват човешкия организъм. Сред тях са Левзея, Родиола (Златен корен), Шлемник Байкалски, Мужик комплекс, РЛ енерджи и Стевия.

12
продукти

Чайкафарма

Чайкафарма АД е най-бързо развиващият се производител на лекарствени продукти в България. Дейността на компанията е фокусирана в това да направи достъпни съвременни терапевтични решения в страната, региона и на европейския пазар, в съответствие с най-високите изисквания на стандарта за Добра производствена практика (GMP).

1
продукти

Най-продавани