www.Drogeriq.com Смеси здраве и удоволствие!

Категории

Вижте всички статии

Болка в гърлото - Кажете стоп със Софтинал спрей

Болка в гърлото - Кажете стоп със Софтинал спрей

Какво представлява Софтинал ?

Софтинал спрей за гърло

 

Съдържа екстракт от цвят на невен, прополис, сух екстракт от стрък на лечебна мъдрица, екстракт от корен на джинджифил, ментол и помощни вещества.

 

Как Действа Софтинал прополисов спрей за гърло ?

 

Прополисът в Софтинал спрей за гърло

 

Прополисът в Софтинал прополисов спрей е естествено смолисто вещество, събирано от пчелите от дървесни пъпки, сокови потоци и други ботанически източници. Пчелите използват прополис, за да запечатат и предпазят своите кошери от бактерии, вируси и други патогени. По този начин действа и Софтинал спрей за гърло като предпазва гърлото от бактерии, вируси и други патогени.

Прополисът съдържа различни съединения, включително смоли, восъци, етерични масла и биоактивни компоненти като флавоноиди, фенолни киселини и терпени. Смята се, че тези съединения допринасят за неговите потенциални ползи за здравето, включително успокояване на възпалено гърло.

Ето как прополисът в Софтинал спрей действа при възпалено гърло:

Противовъзпалителни свойства: Прополисът в Софтинал спрей съдържа противовъзпалителни съединения, като флавоноиди и фенолни киселини, които могат да помогнат за намаляване на възпалението и дискомфорта в гърлото. Когато гърлото ви е възпалено, то прополисът може да помогне за облекчаване на това възпаление.

Антибактериални и антивирусни ефекти: Установено е, че прополисът в Softinal Spray има антибактериални и антивирусни свойства. Може да помогне за инхибиране на растежа на бактерии и вируси, като потенциално намалява инфекцията, причиняваща възпалено гърло. Като се насочва към основната причина за възпаленото гърло, прополисът може да помогне за възстановяване.

Облекчаване на болката: Някои от съединенията в прополиса имат аналгетични (облекчаващи болката) свойства. Те могат да помогнат за облекчаване на дискомфорта и болката, свързани с възпалено гърло.

Локално приложение: Прополисът в Софтинал спрей се прилага локално като спрей за гърло директно върху засегнатата област. Това позволява на активните съединения в прополиса да влязат в пряк контакт с възпаленото гърло, осигурявайки облекчение там, където е най-необходимо.

Ако имате възпалено гърло, което продължава или се влошава, препоръчително е да се консултирате с лекар за правилна диагноза и препоръки за лечение. Те могат да ви помогнат да определите основната причина за вашето възпалено гърло и да предоставят подходящ медицински съвет.

 

Как действа лечебната Мъдрица в Софтинал спрей

 

Sisymbrium officinale, известен като Лечебна мъдрица, е билка, която се използва в традиционната медицина за различни цели, включително потенциално успокояващо възпалено гърло. Научните доказателства за неговите специфични ползи при възпалено гърло са доказани и затова е използван в създаването на Софтинал спрей за гърло!

 

Ето някои начини, по които лечебната мъдрица в Софтинал спрей може да помага при възпалено гърло:

 

Противовъзпалителни свойства на лечебната мъдрица в Софтинал спрей съдържат биоактивни съединения, включително флавоноиди и алкалоиди, които могат да имат силно изразени такива свойства. Възпалението в гърлото често е свързано с болезненост, а веществата с противовъзпалителни ефекти могат да помогнат за намаляване на дискомфорта.

Леки аналгетични ефекти ( обезболяващи )  в Софтинал спрей благодарение на лечебната мъдрица, помагат при болката в гърлото. По този начин софтинал спрей за гърло осигурява облекчение от болката и дразненето, свързани с възпалено гърло.

 

Как действа невенът в Софтинал Спрей за гърло ?

 

Невенът, използван в Софтинал спрей известен още като (Calendula officinalis), е цъфтяща билка, която традиционно се използва заради силните си лечебни свойства, включително успокояване на възпалено гърло. Има научните доказателства за ефективността на невена при болки в гърлото.

 

Успокояващ и облекчаващ ефект които осигурява невенът в Софтинал спрей, върху гърлото е едно от големи предимства на спреят. Демулцентните вещества в невенът кото се използва в спреят създават защитен и успокояващ слой, който може да помогне за облекчаване на дразненето и сухотата в гърлото.

Невенът в Софтинал съдържа антиоксиданти като каротеноиди, които могат да помогнат за неутрализиране на вредните свободни радикали в гърлото. Това антиоксидантно действие може да подпомогне естествените лечебни процеси на тялото.

За да използвате невен при възпалено гърло, можете да използвате Софтинал прополисов спрей за гърло

 

Състав на Софтинал прополисов спрей за гърло

 

Състав на софтинал спрей

 

Софтинал е подходящ за деца над три годишна възраст и върши чудеса с изчезналият глас!

 

Начин на употреба на Софтинал спрей за гърло


За деца от 3 до 10 години - 4 пъти на ден по 2 впръсквания в гърлото (4 x 0,2 ml).
За деца над 10 години и възрастни - 6 пъти на ден по 3 впръсквания в гърлото (6 x 0,3 ml).

  • Не е заместител на разнообразното хранене.
  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза!
  • Разклати преди употреба.
  • Продуктът не е лекарствено средство.

Съхранение:
При стайна температура, на недостъпно за деца място.

Разгледайте всички продукти на фирма „Аромания“ 

Ние от Дрогерия ком препоръчваме използването на Софтинал прополисов спрей за гърло. Доказан и бърз ефект който казва СТОП на възпаленото гърло!

Можете да закупите от тук !

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани